Het spijt ons dat wij u moeten mededelen dat wij momenteel een ledenstop hebben.

Hallo, ik ben Peter en ben al vanaf het begin bij de Fotoclub. Ik ben woonachtig in het Noord Brabantse dorpje Biezenmortel en heb een brede interesse in fotografie. Fotografie beschouw ik nog steeds als een van de mooiste hobby’s die er bestaan. Daarom ben ik ook niet van plan om er ooit mee op te houden. Regelmatig fotografeer ik aan eigen projecten, voor mijn eigen plezier en om mezelf verder te ontwikkelen als fotograaf. Lekker klooien, zonder eisen of verwachtingen van anderen en zonder tijdsdruk. Standaardplaatjes zijn niet aan mij besteed en dat realiseer ik mij steeds meer door tijd te nemen om een goede compositie te maken en anders naar een beeld te kijken vanuit een onverwacht perspectief. Wil je meer foto's van van mij bekijken? Klik dan op mijn naam onder mijn foto.

Hallo, Ik ben Martin Jansma en kom uit Tilburg. Sinds 2006 ben ik in het bezit van een digitale spiegelreflexcamera, en ben ik aan het fotograferen geslagen. Vanaf 2008 ben ik lid van de fotoclub, waar ik met veel plezier naar toe ga. Fotografie is een passie, ik leg graag "dingen" vast die mijn interesse wekken. Vooral in macrofotografie ben ik geïnteresseerd, je kunt bij macrofotografie laten zien wat je met het blote oog niet ziet. Regelmatig trek ik erop uit om in de natuur te fotograferen zowel individueel als met enkele clubleden. Wil je meer foto's e.d. van van mij bekijken op mijn website? Klik dan op mijn naam onder mijn foto.

Hallo ik ben René van den Boer. Via mijn vrouw Jolanda werd ik geënthousiasmeerd om te gaan fotograferen. Ik heb haar "oude" camera opgepakt en ben samen met haar gaan fotograferen. Mijn voorkeur wat betreft fotografie gaat uit naar natuur en "hout." Ook onze hondjes komen ook regelmatig voor de lens. We gaan er samen graag op uit om foto's te maken.

Hallo Ik ben Martien Verstijnen.

Hallo Ik ben Paula Sallevelt.

Hallo, ik ben Jolanda van den Boer en sinds een jaar lid van Fotoclub Focus. Ik riep al jaren dat ik graag mooie foto's van onze hondjes wilde maken en niet met de mobiele telefoon. Daarom een Nikon camera gekocht en lid geworden bij een club. Ik heb hier al ontzettend veel geleerd. In eerste plaats hoe een spiegelreflex camera werkt maar ook over instellingen en verschillende vormen van fotografie. Van de hondjes maak ik nog steeds graag foto's maar macro fotografie staat inmiddels ook hoog op mijn lijstje. Elke maand hebben we een thema waar we mee aan de gang gaan. Bijvoorbeeld ijs, of macro, bol of druppelfotografie. Ook het werken met Photoshop komt maandelijks aan de beurt. In de tussentijd heb ik ook mijn man geënthousiasmeerd. Mijn "oude" Nikon is nu bij René en ikzelf heb nu een systeemcamera waar ik erg over te spreken ben. We zijn vaak samen aan het fotograferen. Erg leuk om een gezamenlijke hobby te hebben. Wil je meer foto's van van mij bekijken? Klik dan op mijn naam onder mijn foto.

Hoi Ik ben Marjan de Jong mijn hobby is al jaren fotografie in sport, flora en fauna. Zo ben ik in contact gekomen met de fotoclub. En via de site wil ik jullie laten kennis maken met de foto’s die ik maak. We hebben hier elke maand een ander onderwerp dus een veelzijdig repertoire waar we allemaal veel van leren. En waar we elkaar veel tips en tricks leren zodat we er allemaal beter door leren fotograferen. Wil je meer foto's van van mij bekijken? Klik dan op mijn naam onder mijn foto.

Hallo, ik ben Connie Slenders.

Mijn naam is Lizet, ik maakte al veel foto s met mijn telefoon, vooral van mijn hond, en toen ik een echte camera mocht lenen raakte ik snel verslaafd. Ik had een Canon geleend, die leerde ik goed kennen, en na 1 jaar kocht ik zelf een Canon 250 D met een Sigma - lens waar ik veel mee kan. Ik mocht bij de fotoclub en daar leer je zo veel en zo veelzijdig fotograferen, elke maand een ander onderwerp, studiofotografie, en Photoshop. Ik ben erg blij met mijn hobby, en probeer mijn foto's steeds beter te maken. Wil je meer foto's van van mij bekijken? Klik dan op mijn naam onder mijn foto.

Hallo, ik ben Jan Peijnenburg en sinds kort ook lid van deze fotoclub.