Hallo, ik ben Peter en ben als oprichter al vanaf het begin aan de Fotoclub verbonden. Ik ben woonachtig in het Noord Brabantse dorpje Biezenmortel en heb een brede interesse in fotografie. Fotografie beschouw ik nog steeds als een van de mooiste hobby’s die er bestaan. Daarom ben ik ook niet van plan om er ooit mee op te houden. Regelmatig fotografeer ik aan eigen projecten, voor mijn eigen plezier en om mezelf verder te ontwikkelen als fotograaf. Lekker klooien, zonder eisen of verwachtingen van anderen en zonder tijdsdruk. Standaardplaatjes zijn niet aan mij besteed en dat realiseer ik mij steeds meer door tijd te nemen om een goede compositie te maken en anders naar een beeld te kijken vanuit een onverwacht perspectief. Wil je meer foto's van mij bekijken? Klik dan op mijn naam onder mijn foto.

Hallo ik ben Tonnie en kom uit Biezenmortel waar ik nu alweer 10 jaar woon. Ik heb verschillende hobby,s gehad, maar daarnaast fotografeerde ik ook , maar op een laag pitje. Vorig jaar ben ik eerder kunnen stoppen met werken, dus nu kan ik me weer meer richten op de fotografie. Ik heb ook een brede interesse vind alles wel leuk, maar het buiten zijn in de natuur trekt me het meeste, waaronder landschap ,dieren en vogelfotografie. Ook vergaar ik kennis via boeken en internet, daarom lijkt me het wel leuk om dat met andere te kunnen delen. Wil je foto's van mij bekijken? Klik dan op mijn naam onder mijn foto.

Hallo ik ben Ilse en woon in Udenhout sinds 1983. Ik ben moeder van drie pracht zonen en heb een eigen holistisch energetische massagepraktijk. Verder hou ik ook van de natuur, reizen, wandelen en fietsen. Dat wil ik ook graag vastleggen met mijn camera. Ik ben al jaren aan het fotograferen als hobby en krijg ook meer oog voor kleine details. Nu wil ik wel wat meer over fotograferen leren en meer uit mijn camera halen enzv. Hoop in de toekomst nog veel mooie foto's te kunnen maken i.p.v. standaard plaatjes. Wil je meer over mij weten? Klik dan op mijn naam onder mijn foto.

Hallo ik ben Resi en woon sinds 2012 in Biezenmortel. Ik ben moeder van twee pracht zonen en ga graag met de camper op pad. Ik hou van gezelligheid, ons sportclubje, wandelen en fietsen en de natuur. Ik ben ook de gastvrouw van de fotoclub.

Hallo ik ben Hans van de Sande en woon in Udenhout. Ik zit net voor mijn pensioen en wil het fotograferen naar een hoger niveau brengen, daarom heb ik mij aangesloten bij Fotoclub Focus Udenhout.

Hallo ik ben Jossy van Loon en woon in Udenhout. Ik wil meer uit mijn camera halen, daarom heb ik mij aangesloten bij Fotoclub Focus Udenhout.