Rechten en Privacy

Door het insturen van uw foto's stemt u er automatisch mee in dat uw foto's door "Focus Op Nederland" en "Fotoclub Focus Udenhout" vrij van rechten gebruikt mogen worden. U doet u afstand van al uw rechten voor het publiceren en het plaatsen op de door ons geselecteerde websites en media evenals het exposeren van de foto's. Datzelfde geld ook voor foto's die tijdens de clubavond worden overgedragen. Bent u het daar niet mee eens, stuur dan ook geen foto's in. De inzenders blijven wel zelf aansprakelijk voor hetgeen ze op hun ingestuurde en eventueel te exposeren foto's hebben staan. Let daarom extra op met foto's van personen i.v.m. de wet op de privacy.

Door het insturen van uw foto's worden die voor"Focus Op Nederland" en "Fotoclub Focus Udenhout" volledig rechtenvrij.

bride