Wie zijn wij

"Fotoclub Focus Udenhout" is een kleine fotoclub die bestaat sinds November 2006 en is opgericht door enkele fanatieke hobbyfotografen

Nieuwe leden zijn zeer welkom bij "Fotoclub Focus Udenhout". Neem voor meer informatie over een lidmaatschap contact op via onze contactpagina.

De doelstelling van Fotoclub Focus is, om van elkaar te leren door ervaringen op fotografisch gebied met elkaar te delen en zodoende op een hoger niveau te komen.

bride

Wat Doen Wij

De clubleden komen om de twee weken, op dondagavond onder het genot van een kopje koffie bij elkaar voor diverse activiteiten. We bespreken dan elkaars foto's die we in de voorgaande weken hebben gemaakt. Verder geven we fotopresentaties en werken we aan diverse vormen van fotografie, zoals macrofotografie, HDR, urban fotografie, portretfotografie, studiofotografie, architectuur- en landschapsfotografie en werken we aan diverse onderwerpen in de fotostudio. Ook trekken we er in groepsverband regelmatig op uit om diverse onderwerpen te fotograferen. We houden foto-exposities en bezoeken doorvoor ook regelmatig ander fotoclubs in de regio.

Naast bovenstaande activiteiten organiseren we voor de inwoners van Udenhout en Biezenmortel, maandelijks de foto van de maand verkiezing met daaropvolgend in oktober een foto-expositie van de foto's die door de inwoners zijn ingezonden.

"Fotoclub Focus Udenhout" is gesetteld aan de Vriesdonk te Biezenmortel.

De fotoclub beschikt over een fotostudio en fotolijsten en fotoexpositie-panelen voor het houden van exposities. Voor onze exposities drukken we zelf onze foto's af. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de techniek van het fotograferen en de uitleg van fotocamera's. Aan een goede sfeer wordt veel waarde gehecht.

bride