Uitslag Foto-exposite "Focus op Nederland" 2018.

Door de publieksjury van de foto-expositie "Focus op Nederland” is als eerste gekozen, Kampina bloeiende heide van Frances Casiddy (met 87 stemmen). Als tweede is gekozen, Landende blauwe reiger in de Biesbosch van Sylvia Remijn (met 69 stemmen). Als derde is gekozen, Vissers van Jan van Esch (met 57 stemmen). Wij feliciteren de winnaars met dit behaalde resultaat.

Foto-exposite "Focus op Nederland".

De volgende foto-expositie van "Focus op Nederland" wordt gehouden op zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2019, van 11.00 uur tot 17.00 uur, in het Atrium van Woonzorgcentrum "De Eikelaar" te Udenhout, Adres: Slimstraat 40, 5071 EK te Udenhout. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van de Eikelaar en op het Plein in Udenhout.

Uit het totale aantal inzendingen worden 80 foto's geselecteerd, die worden tentoongesteld op de foto-expositie. De publieksjury kiest de 3 beste foto's uit de 80 tentoongestelde foto's. Het bijzondere aan deze foto-expositie is, dat de foto's zijn ingezonden door de inwoners van Tilburg en omstreken zelf. Voor het komende jaar van "Focus op Nederland", geeft "Fotoclub Focus Udenhout" gratis workshops voor de inzenders van foto's voor de expositie in 2019.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van "Focus Op Nederland", www.focusopnederland.nl. Voor vragen en/of correspondentie verwijzen wij u naar p.kollenburg@gmail.com of info@focusopnederland.nl. Eventueel kunt u ook bellen met Tel: 0640142452. Wilt u lid worden van onze fotoclub, ook dat kan.