Jong en oud bezoeken hun eigen foto-expositie.

Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015 is in het Raadhuis de eerste foto-expositie van "Focus op Udenhout" gehouden, georganiseerd door “Fotoclub Focus Udenhout” en “Udenhout-Centraal.nl”. Zonder een verwachtingspatroon als het gaat om het aantal bezoekers dat er zou kunnen komen gingen op zaterdag om 12.00 uur de deuren open van de foto-expositie in het Raadhuis van Udenhout. De foto’s die tentoongesteld werden zijn allemaal gemaakt door fotografen zoals u en ik, inwoners van Udenhout en Biezenmortel. Met de camera om de nek of in de broekzak een eindje gaan wandelen en zo nu en dan een foto maken van al het moois wat we tegen komen in en om ons mooie dorp. 72 foto’s hingen op voor deze gelegenheid zelf gemaakte panelen. Alleen al door deze panelen zag de expositie er zeer goed verzorgd uit en kunnen er ook in de toekomst meer van dit soort exposities plaats gaan vinden. En dat die exposities wat vaker gaan plaats vinden lijkt na deze twee dagen wel zeker. Het bezoekersaantal kwam op beide dagen ver boven de 150 uit, wat voor een expositie in deze vorm als erg succesvol gezien mag worden. Vele dorpsgenoten hebben ook al aangegeven dat ze de expositie erg leuk vonden en waarschijnlijk volgend jaar ook een aantal foto’s zullen indienen. Met de toekomst van deze expositie voor fotografen zoals u en ik zit het de komende jaren dus wel goed.

Bij deze dus een oproep aan iedereen die er wel eens met een fotocamera op uittrekt, om mooie typische Udenhoutse foto’s in te zenden voor de volgende expositie. Blijf de aankondigingen in de Wegwijzer, de Duinkoerier en op site van “Udenhout-Centraal.nl” en “Fotoclub Focus Udenhout” volgen!